Manus Motivasjon ble startet i 2008 av Mette Manus. Mette har over 20 års erfaring innen karriereveiledning, har veiledet utallige unge og voksne i deres karrierevalg, og har utviklet et personlig og unikt konsept for å kartlegge dine interesser og ressurser. Manus Motivasjon hjelper deg til å finne dine kvaliteter og ressurser, og motiverer deg til å ta de riktige valgene. Les mer om karriereveiledning for ungdom, karriereveiledning for voksne og våre testverktøy

Transient

Mette Manus

Karriereveileder
og daglig leder
Sandvika

Mette startet Manus Motivasjon i 2008, men har siden 1992 veiledet utallige unge og voksne i deres karrierevalg. Hun har dessuten erfaring fra coaching og omstillingsarbeid i bedrifter, samt undervisning og som prosjektleder innen internasjonal rekruttering. Ukentlig skriver Mette i rådgivningsspalten Jobbekspertene i Aftenposten.

Mette er utdannet co-active coach fra CTI (Coach Training Institute) og har karriere-coaching og master practitioner i NLP coaching fra Cani Coaching skolen.

Fra tidligere er hun utdannet lærer/adjunkt, har flere språkfag fra Universitetet og har organisasjonspsykologi og ledelse, samt rekruttering- og intervjuteknikk fra Handelshøyskolen BI. Hun har arbeidet som lærer på alle nivåer i skolen. I tillegg har hun migrasjonspedagogikk og har i flere år arbeidet som norsklærer for flyktninger og innvandrere. Mette har studert og bodd i USA og Italia, snakker engelsk, italiensk og spansk, samt behersker tysk og fransk.

Kontakt: 
E-post mette@manusmotivasjon.no 
Tlf: 957 70 918

Transient

Trine Hatlevik Hønningstad

Karriereveileder
Sandvika

Trine har jobbet som karriereveileder i Manus Motivasjon i flere år. Hun er utdannet diplommarkedsfører med fordypning i internasjonalisering og ledelse fra BI, og har en tilleggsutdanning innen coaching fra Handelshøyskolen BI og fra CTI Nordic (Coaching Training Institute).

Trine har flere års erfaring fra privat næringsliv i store internasjonale selskaper innenfor bistand, logistikk- og konsulentbransjen. Her arbeidet hun blant annet med markedsføring, kommunikasjon, kunderelasjoner, forretningsutvikling og prosjektledelse.

Hun har studert og bodd i Spania og snakker engelsk og behersker spansk.

Som veileder er Trine engasjert og positiv. Hun er opptatt av å se den enkeltes kvaliteter og interesser, for å finne den rette veien videre. 

Kontakt:
E-post trine@manusmotivasjon.no 
Tlf: 414 59 648

ida.jpeg

Ida T. Sætersdal

Karriereveileder
Bergen

Ida er utdannet journalist, og har jobbet som leder siden 2000. Hun har lang erfaring med organisatoriske endringer og har jobbet mye med lederutvikling og lederstøtte, særlig på mellomledernivå. Hun har 18 års erfaring fra mediebransjen og nærmere 3 års erfaring fra helsevesenet. 


Ida har blant annet erfaring som personaldirektør i Stavanger Aftenblad og personal- og organisasjonssjef ved Bergen Røde Kors Sykehjem. Hun har arbeidet med komplekse problemstillinger som omstilling/nedbemanning, organisasjonsendringer og -utvikling, organisasjonsanalyse og implementering av nye systemer, medarbeider- og lederutvikling, forhandlinger, intern og ekstern kommunikasjon o.l.Ida er utdannet journalist fra USA og har i tillegg studert offentlig rett og arbeids- og organisasjonspsykologi ved Universitetet i Bergen. Hun snakker engelsk og noe spansk og fransk. Kontakt: 

E-post ida@manusmotivasjon.no

Tlf: 915 37 594I tillegg til de HR-relaterte områdene har Manus Motivasjon både juridisk, psykologisk og økonomisk rådgivende ekspertise tilgjengelig, og kan trekke inn ulike ressursgrupper ved behov.

Samarbeidspartner Hilde Enerud

Transient

Hilde har lang erfaring fra outplacement og rekrutteringsbransjen som rådgiver både for kunder og kandidater. Hun har hatt diverse operative lederstillinger og har sittet i styret i Bærum Næringsråd.