Manus Motivasjon ble startet i 2008 av Mette Manus. Mette har over 20 års erfaring innen karriereveiledning, har veiledet utallige unge og voksne i deres karrierevalg, og har utviklet et personlig og unikt konsept for å kartlegge dine interesser og ressurser. Manus Motivasjon hjelper deg til å finne dine kvaliteter og ressurser, og motiverer deg til å ta de riktige valgene. Les mer om karriereveiledning for ungdom, karriereveiledning for voksne og våre testverktøy

Mette Manus

Transient

Karriereveileder og partner
Sandvika

Mette startet Manus Motivasjon i 2008, men har siden 1992 veiledet utallige unge og voksne i deres karrierevalg. Hun har dessuten erfaring fra coaching og omstillingsarbeid i bedrifter, samt undervisning og som prosjektleder innen internasjonal rekruttering. Ukentlig skriver Mette i rådgivningsspalten Jobbekspertene i Aftenposten.

Mette er utdannet co-active coach fra CTI (Coach Training Institute) og har karriere-coaching og master practitioner i NLP coaching fra Cani Coaching skolen.

Fra tidligere er hun utdannet lærer/adjunkt, har flere språkfag fra Universitetet og har organisasjonspsykologi og ledelse, samt rekruttering- og intervjuteknikk fra Handelshøyskolen BI. Hun har arbeidet som lærer på alle nivåer i skolen. I tillegg har hun migrasjonspedagogikk og har i flere år arbeidet som norsklærer for flyktninger og innvandrere. Mette har studert og bodd i USA og Italia, snakker engelsk, italiensk og spansk, samt behersker tysk og fransk.

Kontakt: 
E-post mette@manusmotivasjon.no 
Tlf: 957 70 918

Anita Ledang

_MG_6464 mini.jpg

Karriereveileder og partner
Sandvika

Anita er utdannet Siv. Øk. fra BI, har en Master innen Business og Administration fra NHH og er utdannet NLP Coach ved MetaResource AS.

I tillegg til å ha jobbet som karriereveileder har Anita også vært instruktør for Tilrettelagt Karriereveiledning. Her jobbet hun med mennesker som av ulik årsak har vært ute av arbeidslivet, og som igjen skulle finne veien tilbake i arbeid. Hun har også flere års erfaring innen coaching.

Gjennom bevisstgjøring av verdier og egne ressurser samt fokus på realitetsorientering , bidrar hun til nye valg, handlinger, perspektiv og opplevelser på ulike arenaer i livet.

Med tidligere erfaring også innen økonomi og revisjon, bidrar Anita med et bredt grunnlag som veileder innen studie- og karrierevalg.

Anita er genuint opptatt av å forstå mennesket hun har foran seg, for gjennom det å kunne bidra på best mulig måte for hver enkelt. Med klokketro på læring gjennom hele livet, ønsker hun varmt velkommen til veiledning.

Kontakt:
E-post anita.ledang@manusmotivasjon.no
Tlf: 918 22 073


I tillegg til de HR-relaterte områdene har Manus Motivasjon både juridisk, psykologisk og økonomisk rådgivende ekspertise tilgjengelig, og kan trekke inn ulike ressursgrupper ved behov.

Samarbeidspartner Hilde Enerud

Transient

Hilde har lang erfaring fra outplacement og rekrutteringsbransjen som rådgiver både for kunder og kandidater. Hun har hatt diverse operative lederstillinger og har sittet i styret i Bærum Næringsråd.